Chocolade bewerking

Sint-Niklaas, Streek- en hoeveproducten

Tijdens het ambachtelijk weekend geeft Wim Vyverman traditiegetrouw een inkijk op de manier waarop hij zijn chocolade verwerkt. Dit jaar mag het misschien ietsje extra specialer zijn omdat hij vorig jaar verhuisd is naar een nieuwe grotere locatie in de Driekoningenstraat 101 in Sint-Niklaas. De focus van deze chocolatier ligt op een ambachtelijke productie en verwerking van chocolade, door de jaren heen heeft hij een heus palmares opgebouwd met een prijzenkast om u tegen te zeggen, meerdere malen won Wim de Belgian Chocolate Awards en intussen staat hij met zijn zaak al een 8-tal jaren in de gerenommeerde Gault&Millau gids, ook nam hij 2 jaar geleden deel aan de World Chocolate Masters competitie... dit adresje is zeker het bezoeken waard! (extra grote fietsenparking!) Tijdens dit evenement zal Confiserie Thijs aanwezig zijn, bekend om hun ambacht in suikerwaren. Het lekkerste snoepgoed op authentieke en ambachtelijke wijze volgens het recept van grootvader Arthur.

Details

Chocolade-Atelier Vyverman
  • Adres: Driekoningenstraat 101
    9100 Sint-Niklaas
    http://www.chocolade-atelier.be
  • +32 473 99 99 96

Locatie

GPX
LOADING ...