Fermenteren

Sint-Niklaas, Streek- en hoeveproducten

Nouné, de oprichter van Rish, leert je tijdens verschillende workshops de kunst van het fermenteren en hoe je zelfgemaakte kombucha kunt maken, gevuld met micro-organismen die goed zijn voor je darmen en algehele gezondheid. Je krijgt je eigen kombucha starter en pak tips mee naar huis. Inschrijven is belangrijk want de plaatsen zijn beperkt. Zie bij https://www.evygoesnature.be/nl/evenementen. Rish is een stedelijk productielab in Brussel, gespecialiseerd in niet-alcoholische, biologische, ambachtelijk gefermenteerde dranken. Ons aanbod omvat een authentiek assortiment van ongepasteuriseerde kombucha en alcoholvrije PetNats, zorgvuldig gemaakt voor verfijning en zuiverheid. Ter info: de workshop zal gegeven worden in het Engels/Frans.

Details

Noune Muradyan
  • Adres: Bloempluktuin Evy goes nature
    Zwaanaardestraat 58
    9112
    Sinaai
    http:// www.rish.be

Locatie

GPX
LOADING ...